09 feb. 2019 Dansbijscholing XL
  • Bijscholing niveau 3
  • Jazzdans
  • DANS
  • Niveau 3

Campus-header-Dans.png#asset:7617


Wil jij je bijscholen in Contemporary Dance, Urban Dance en Moderne dans? Meer leren over de medische aspecten bij dans? Tips krijgen hoe je optimaal gebruik maakt van licht en geluid? Kom dan zaterdag 9 februari naar de Dansbijscholing XL!
Deze dag geven enthousiaste en talentvolle professionals workshops/inspiratiesessies die je inspiratie geven voor je eigen lessen of eventuele shows die je wilt organiseren.

Programma

  8.45 uur    Ontvangst met koffie en thee
  9.15 uur     Opening
  9.30 uur    1e workshopronde
11.15 uur      2e workshopronde
12.45 uur    Pauze (lunch niet inbegrepen)
13.30 uur    3e workshopronde
15.00 uur    Gezamenlijke afsluiting

Workshops
Er zijn 5 inspirerende workshops te volgen, waarvan je er 3 kiest. Hierbij kun je afwisselen tussen actief in beweging zijn en wat meer met theorie aan de slag gaan. 

-   Workshop Medische aspecten voor dansdocenten
Door: Joost van Megen- fysiotherapeut dansacademie ArtEZ Arnhem, medisch sportcentrum Papendal
 Workshop Licht en geluid
Door: Bas de Bruijn, Docent theatertechniek
-   Workshop Contemporary Dance
Door: Danny Boom, danser. Danny is een talentvolle jonge danser uit Rotterdam. Hij begon zijn dansopleiding aan het Thorbecke College in Rotterdam en studeerde aan de academie van Lucia Martas. In 2013 won hij de finale van So You Think You Can Dance.                                                
Inhoud: De dansers zich bewust laten worden van het eigen lichaam en de mogelijkheden hiervan/mee. Emotie in beweging te uiten want zonder emotie geen dans! Het weten waar de exacte beweging vandaan komt en wat je nodig hebt om de beweging juist uit te voeren qua techniek.
-   Workshop Urban Dance
Door: Tim Aafjes,  is wedstrijddanser en trainer en oprichter/hoofd choreograaf van Evolutio, een dansgezelschap voor talenten uit Oost-Nederland. Verder is Tim choreograaf voor een musicalgroep genaamd WMT en doet hij de choreografie voor het steengroevetheater, waar professionals en amateur spelers samenkomen voor een grote productie, waar zo'n 12 duizend bezoekers naar komen kijken. Tim won met zijn team hiphop duo EK op zondag 9 december in de categorie hiphop doubles 12-16 jaar junioren. Tim zelf is op 8 december 3e geworden bij de senioren. 
-   Workshop Moderne dans
Door: Ariënne Zwijnenburg, didactiekdocent op Codarts en Fontys (docent dans opleidingen), het gebruik van diverse werk- en organisatievormen in de les of het werken met peerfeedback. Docent moderne dans docent en kan een techniekles moderne dans geven, gericht op eigen vaardigheid, met extra aandacht voor floorwork. In de lessen van Ariënne is flow belangrijk, net als muzikaliteit, veel gebruik van ruimte en adem.

Inschrijven 
Je kunt je via onderstaande button inschrijven voor de Dansbijscholing XL. Inschrijven is mogelijk t/m zondag 13 januari. Om je 3 favoriete workshops door te geven, vragen we je om na inschrijving dit workshopformulier in te vullen. Dit formulier mail je naar bijscholingen@kngu.nl. Graag direct nadat je je hebt ingeschreven. 

Turquoise-balkje-Inschrijven-klein.png#asset:7760


Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 6 punten
Discipline(s):
- Jazzdans
- DANS

Locatie
KDO Apeldoorn FSG Campus
Laan van Westenenk 4
7336 AZ
Apeldoorn
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €85,00
Lid met verlopen licentie: €85,00
Lid met geldige licentie: €85,00

Contactpersoon

Serviceteam Support

Carpool lijsten

K. Spijkerman

Heino

H. Bron

Gorredijk

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×