09 mrt. 2019 Workshop Choreografie turnen
  • Bijscholing niveau 3
  • Algemeen
  • Niveau 3

Bijscholing Workshop Choreografie in SportQube bij De Hazenkamp Gymsports. Door Marja Huijting Voor alle train(st)ers uit de regio!

Locatie: De Hazenkamp Gymsports Rosa de Limastraat 23, Nijmegen.

Datum: Zaterdag 9 maart 2019 Van 9:30 tot 12:30 uur.

Kosten: €25,00 per persoon inclusief koffie/thee met wat lekkers.

Aanmelden: personeelszaken@hazenkamp.nl     

Licentiepunten: 4 licentiepunten.

Informatie: personeelszaken@hazenkamp.nl      Lisanne Veen

Marja Huijting heeft de beginselen van het turnen geleerd bij de club DOO (DOO/K&V) in Utrecht. Als topturnster heeft ze aan diverse WK’s en EK’s deelgenomen als lid van de Nederlandse ploeg.  Momenteel werkt ze als trainster/choreograaf bij De Hazenkamp Gymsports in Nijmegen en verzorgt ze diverse workshops via haar eigen bedrijf.

Workshop accenten: Basisballet met methodische voorbereidingen. Gymnastische sprongen Draaivormen vloer en balk Balkgymnastiek Gymnastische elementen op balk en vloer

Opleidingen De Hazenkamp Gymsports is een officieel PVC, een PraktijkVormingsCentrum, goedgekeurd door de KNGU. Daarnaast zijn we Calibris ‘gecertificeerd’, een certificaat om ROC-studenten te mogen begeleiden.

De Hazenkamp Gymsports zet zich actief in voor het opleiden van nieuw kader. Jeugdleden kunnen vanaf 14 jaar starten met de opleiding “Assistent Leider Gymnastiek”. Deze officiële KNGU-opleiding wordt één keer per jaar aangeboden in Nijmegen en bestaat uit negen cursusdagen (dagdelen van 4 uur) en een aantal stagelessen. Na afloop ontvangen de cursisten – mits geslaagd – een officieel erkend diploma. Vanaf hun zestiende jaar kunnen leden vervolgens starten met het traject tot zelfstandig lesgeven. Ook dit traject verloopt via officiële cursussen van de KNGU. Het traject bestaat grotendeels uit zelfstudie in combinatie met stages, aangevuld met enkele cursusdagen. Afhankelijk van het studeertempo mag men zich na 2 tot 3 jaar zelfstandig turntrainer noemen en de bijbehorende licentie in ontvangst nemen.

Wie interesse heeft in het volgen van een opleiding bij De Hazenkamp Gymsports kan contact opnemen met de coördinator Lisanne Veen  personeelszaken@hazenkamp.nl

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Algemeen

Locatie
Sportqube Nijmegen
Rosa de Limastraat 23
6543 JG
Nijmegen
Routebeschrijving

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×