28 sep. 2019 3. Turnen Dames niv. 3 Sprong en Brug ongelijk
  • Bijscholing niveau 3
  • Turnen Dames
  • Basisgym
  • Niveau 3

Inhoud:

Hoe blijft mijn training aantrekkelijk voor de turnsters:

In deze bijscholing zal het accent worden gelegd op de variatie/afwisseling van elementen voor de toestellen sprong en brug ongelijk

Bepaalde elementen hebben een lange voorbereiding nodig met veel herhalingen. Graag neem ik je mee in de vele verschillende methodische oefeningen waardoor je training steeds een fantastische leerervaring is voor de turnsters en niet eenzijdig wordt. 

Zoals jullie van mij gewend zijn zal er genoeg ruimte zijn voor het delen en/of vragen vanuit je eigen trainingssituatie. (U vraagt, Wij draaien)

Docent:

Hallo, ik ben Wim Dijkstra. Werkzaam aan het Cios in Heerenveen als docent profiel turnen en allerlei andere vakken. Vanaf 1993 trainer van verschillende doelgroepen binnen de gymnastiek/turn-sport. De afgelopen 10 jaar heb ik het accent gelegd op trainingen geven op 1e t/m 3e divisie niveau voor de discipline  dames turnen. Tevens ondersteun ik overige kaderleden. Dit heeft geresulteerd dat ik per 2018 ben begonnen met mijn eigen turnbedrijf genaamd TurnToTop. Wil je verder nog iets van mij weten, vraag gerust tijdens de bijscholing. 
Data

28 sep. 2019

9.30 t/m 12.30

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Turnen Dames
- Basisgym

Locatie
De Hege Fonnen Lemmer
Betelgeuze 2
8531 MV
Lemmer
Tel: 0514-564100
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €114,25
Lid met verlopen licentie: €42,50
Lid met geldige licentie: €42,50

Contactpersoon

Serviceteam Support

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×