28 sep. 2019 9. De Spelles
  • Bijscholing niveau 3
  • Gymnastiek
  • Basisgym
  • Niveau 3

Introductie De Spelles 

Wil je iedereen met originele spellen laten bewegen in een gymles? Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor in je gymles die je de volgende dag direct kunt inzetten? Graag ben je van harte welkom bij een workshop van De Spelles.  
De Spelles is in binnen- en buitenland inmiddels een begrip wat betreft het spelen van originele spellen. Ruim 90.000 mensen volgen De Spelles al op sociale media en meer dan 1000 mensen per dag vinden inspiratie op de website www.despelles.nl. Daarbovenop volgden vorig jaar meer dan 750 (vak)leerkrachten en andere spelleider met veel enthousiasme een workshop. 
De kracht van de spellen van De Spelles is de simpelheid! Het zijn zelfbedachte, simpele spelletjes waarbij de leerlingen moeten bewegen, samenwerken en ook nadenken. Mastermind, Rubik’s Kubus of Pac-man in de gymles zijn daar voorbeelden van. De spellen staan vaak dicht bij de belevingswereld van de leerlingen, waardoor het hun interesse opwekt en hen motiveert om actief deel te nemen aan de spellen. 
Matthijs Jansen is de workshopleider. Hij is zelf parttime werkzaam in het onderwijs, maar daarvoor werkzaam geweest in de Jeugdzorg én in verschillende takken van de sportwereld. Hij heeft ondertussen veel kennis opgedaan van verschillende beweegvormen en een groot arsenaal van leuke spellen opgebouwd. Tijdens de workshop zal hij jullie actief inspireren en het ontstaan van de spellen prijsgeven. Je verlaat de workshop met veel nieuwe inspiratie. 

Data

28 sep. 2019

13.30 t/m 16.30

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Gymnastiek
- Basisgym

Locatie
De Hege Fonnen Lemmer
Betelgeuze 2
8531 MV
Lemmer
Tel: 0514-564100
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €114,25
Lid met verlopen licentie: €42,50
Lid met geldige licentie: €42,50

Contactpersoon

Serviceteam Support

Carpool lijsten

A.M.J.L. van Drueten - van Gaalen

Renkum

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×