Menu

Mini 3- 4 kamp

Mini 3- 4 kamp

De mini 3-4 kampen zijn recreatief en discipline overstijgend (gymnastiek, inclusief trampoline springen, ritmische gymnastiek en acro gymnastiek trainingen. Het is bedoeld voor sporters die niet meer dan 1,5 uur per week trainen en niet deelnemen aan NTS wedstrijden. Het is een recreantenwedstrijd voor jongens en meisjes die maximaal 1,5 uur trainen per week. Turnsters in de leeftijd categorie pre-instap 1 en 2 e.o. die zich voorbereiden op NTS wedstrijden en in jong talenten groepjes trainen bij de selectie, en daarmee meer dan 1,5 uur per week trainen, kunnen niet deelnemen aan deze wedstrijd. Er moet bij de finale met een volledige ploeg gewerkt worden.

Het is NIET toegestaan om in meerdere ploegen mee te turnen. Eveneens is het NIET toegestaan om tijdens de wedstrijd de samenstelling van de ploegen te wijzigen. Dus de hele wedstrijd werken met dezelfde turn(st)ers.

 Er zijn voorrondes en finales op 3 verschillende locaties in het district gepland begin 2019. Kijk voor de data in de activiteitenkalender.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze activiteit, klik hier (PDF handboek).


Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×