Menu

4 the love of movement

4 the love of movement 

Den Haag

Dit is een van de grootste freerunevents in Nederland. Er is een zomer en winter editie. De winter editie is op 28, 29 en 30 december 2018 en verwelkomen wij iedereen op het grootste parkour/freerunning winterkamp ter wereld.
We proberen om met diverse teams nationaal en internationaal gezamenlijk een grote happening te creëren. Het event zal drie dagen duren. Er is de gelegenheid om deel te nemen aan diverse workshops/presentaties onder leiding van pro's en om gewoon vrij te trainen. We beschikken tijdens het event over een grote setup met vele obstakels en bar-constructies.

Er is de mogelijkheid tot (indoor) overnachten, neem dan wel je eigen slaapzak en matje en of hangmat mee. Douches zijn aanwezig!
Op 28 december 2018 vanaf 10:00 uur zullen de deuren van het event open gaan en op 30 december om 13:00 uur dient iedereen het terrein weer te verlaten.

Het evenement is geschikt voor alle beoefenaars en liefhebbers van de "Kunst van het Bewegen". (de minimale leeftijd voor deelnemers is 14 jaar)

Meer informatie?
Kijk op https://www.4theloveofmovement.com

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×