Menu

KNGU

Hoe ziet de week in Dornbirn er uit?
Op zondag 7 juli zal de Wereld Gymnaestrada officieel geopend worden tijdens de opening in het Birkenweise Stadium. Vanaf maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli zullen overdag verenigingsdemo’s opgevoerd worden in het Trade Exihibition Centre Dornbirn. ’s Avonds kan je de nationale avonden van diverse landen bekijken en op vrijdag en zaterdag zal ook het FIG gala plaats vinden met de crème de la crème van de verenigingsdemo’s.

Tijdens de week zullen er in de stad ook city performances gehouden worden en grote groepsdemo’s van minimaal 200 deelnemers in het stadion. Op woensdagavond is er een speciale Dornbirn Special waarin een aantal grote groepsdemo’s worden getoond. De week wordt afgesloten met de sluiting op zaterdag 13 juli in het Birkenweise Stadium.

Wil jij ook meedoen?
Tijdens de Wereld Gymnaestrada kunnen mensen van alle leeftijden, in alle disciplines en op alle niveaus hun eigen demonstratie laten zien. Dit kan op verschillende manieren:

1- Deelname met een eigen verenigingsdemo
Wil jij samen met een groep van minimaal 10 personen een eigen groepsdemonstratie geven van zo’n 10-15 minuten? Dat kan. Je mag 3 keer in de week jouw groepsdemonstratie tonen in het Trade Exihibition Centre Dornbirn.

2- Deelname met de KNGU demo
Wil jij graag mee doen aan de Wereld Gymnaestrada, maar heb je geen eigen demo? Geef je dan op voor de KNGU demo. Met een team choreografen zullen we met meerdere disciplines een groepsdemo maken. Hiervoor zullen we ongeveer 4 keer samen trainen. Tijdens de training krijg je de demo uitgelegd, zodat je bij je eigen vereniging verder kan oefenen.

3- Deelname aan het World Team
Tijdens de Dornbirn Special en de sluitingsceremonie zullen deelnemers uit verschillende landen een grote groepsdemo geven in het stadion. Een jaar voorafgaand aan de Wereld Gymnaestrada ontvang je een instructievideo waarop de demo wordt uitgelegd. Tijdens de Wereld Gymnaestrada zal twee keer worden geoefend met alle deelnemers voordat de demo wordt opgevoerd. Iedereen kan aan het World Team deelnemen. 

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×