Menu

Contact

Waar kun je terecht voor je vragen en opmerkingen over Jazzdanswedstrijden, Dance2Demo en Street- en Showdance wedstrijden?

1. Verenigingsniveau: Sporters of hun wettelijke vertegenwoordigers stellen hun vragen/opmerkingen aan hun eigen vereniging. Kan de vereniging de betreffende vraag niet beantwoorden, dan kan de vereniging via hun secretariaat vragen/opmerkingen voorleggen volgens de punten 2 en 3. 

2. Districtsniveau Verenigingen kunnen via hun secretariaat of gelicentieerde trainer met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de wedstrijdorganisatie Jazzdans van het district waarbij de vereniging is aangesloten. De contactgegevens van de districten m.b.t. Dans vind je via het tabblad “vrijwilligers in de commissie” onder “districten”: https://wedstrijdzaken.kngu.nl...

3. Landelijk niveau: Verenigingen kunnen via hun secretariaat of gelicentieerde trainer met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de KNGU, Unit Sporters en Fans, sectie Sport & Win en/of de Landelijk Technische Commissie Dans. Heb je een vraag over Dans stuur dan een mailbericht naar: 
Jazzdanswedstrijden@dans.kngu.nl m.b.t. de jazzdanswedstrijden.
Dance2@dans.kngu.nl m.b.t. de Dance2Demo’s
Streetdance@dans.kngu.nl m.b.t. de Street- en Showdance wedstrijden
De samenstelling van de Landelijke Technische Commissie Dans vind je via het tabblad “vrijwilligers in de commissie”: https://wedstrijdzaken.kngu.nl...

Wanneer een vereniging het niet eens is met de beslissing van de LTC, dan kunnen zij hun verzoek niet meer op een ander niveau neer leggen. Wel kunnen zij voorstellen voor aanpassingen van het Technisch Reglement voor het nieuwe seizoen indienen bij de afdeling Sporters en Win.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×