Menu

District Zuid-Holland

Werkgebied
District Zuid-Holland bestaat uit de regio’s:
- Zuid-Holland Noord
- Zuid-Holland Zuid

Districtwedstrijden
Alle informatie over districtswedstrijden in Zuid-Holland vind je onder de knop 'districtswedstrijden'.

Organisatie van wedstrijden
Voor de clubs die op verzoek van de DTC TD ZH (een) wedstrijd(en) organiseren is er een draaiboek beschikbaar. Dit kun je hier downloaden.

Overzicht KNGU clubs in district Zuid-Holland
In Zuid Holland zijn circa 190 bij de KNGU aangesloten clubs actief. In deze lijst vind je die 190 clubs met daarbij het e-mailadres van het secretariaat en voor zover bekend de website van de club.

Rayons District Zuid-Holland
District Zuid-Holland is verdeeld in negen rayons. De rayons en de gegevens van de leden van de rayoncommissies vind je op de pagina Rayoncommissies.  Alle informatie van de rayons, zoals wedstrijdinformatie, inschrijven voor activiteiten vind je op de pagina 'Districtwedstrijden' onder de betreffende sport. Voor de activiteiten van de rayons in Zuid-Holland, zie de agenda van Zuid-Holland.

Begrotingen / afrekeningen / kostendeclaraties
Alle commissies in district Zuid-Holland zijn geïnformeerd over de werkwijze met betrekking tot begrotingen, afrekeningen en kostendeclaraties. De uitleg over deze werkwijze vind je hier.

Begroting per seizoen
Elke commissie in district Zuid-Holland moet aan het begin van het seizoen een begroting indienen van de te organiseren activiteiten. Deze dient uiterlijk 1 november ingediend te worden bij de medewerker Sport&Win, die het district ondersteund. (schoppers@kngu.nl)

Afrekeningen
Aan de rayoncommissies wordt gevraagd om per kwartaal een afrekening te mailen naar Finance & Controle KNGU (dolphijn@kngu.nl)

Kostendeclaratie per activiteit - verenigingen / DTC's
Verenigingen die een wedstrijd organiseren in samenwerking met één van de technische commissies in district Zuid-Holland kunnen het declaratieformulier 3 gebruiken voor de gemaakte kosten. Het formulier vind je op de pagina Declararaties.

Kostendeclaratie voor vrijwilligers
Heeft u als lid van een commissie in district Zuid-Holland kosten gemaakt (reiskosten, portokosten, ed) die niet onder een activiteit vallen, dan kunt u hiervoor het declaratieformulier 1 gebruiken. Het formulier vind je op de pagina Declararaties.

Documenten van district Zuid -Holland
Modelbegroting per seizoen
Modelbegroting per activiteit
Modelafrekening per activiteit

Doorlopende machtiging
Voor deelname aan wedstrijden en activiteiten die door het district (de technische commissies) georganiseerd worden, worden in de meeste gevallen deelnamegelden in rekening gebracht. De vereniging kan de KNGU district Zuid Holland machtigen om het inschrijfgeld te incasseren van de rekening van de vereniging. Het secretariaat van de vereniging wordt altijd geïnformeerd over het te incasseren bedrag. Het doorlopende machtigingsformulier kun je hier downloaden.

Nieuwe regels omtrent het aanleveren van juryleden
Bij de districts- en regiowedstrijden zijn de deelnemende verenigingen verplicht een juist gebrevetteerd jurylid op te geven, welke op de wedstrijddag kan jureren. Alleen dan is een inschrijving geldig! Dit is al enige tijd zo, maar in de districtsledenvergadering is deze regel verscherpt. Gezien het feit dat het af en toe voorkwam dat een jurylid op het laatste moment moest afzeggen of erger nog; niet kwam opdagen, verdient het aanbeveling om een reserve-jurylid achter de hand te hebben. Bij afwezigheid van het opgegeven jurylid, mogen de turnsters namelijk slechts buiten mededinging meedoen.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×