Menu

Oefenstof

NTS Turnen Heren 2017 - versie september 2019
De bovenstaande versie is de actuele. Alle wijzigingen en aanpassingen uit onderstaande documenten zijn hier reeds in verwerkt. Mocht u nog in het bezit zijn van een versie van oktober 2017 of januari 2018 dan kunt u met de onderstaande documenten de benodigde wijzigingen doorvoeren.

Overzicht aanpassingen NTS-reglement september 2019

Toelichting aanpassingen NTS TH september 2019

Feedback, op- en aanmerkingen

Wanneer u feedback heeft op de oefenstof en/of het NTS horen wij deze graag! De werkgroep oefenstof Turnen Heren doet zijn uiterste best om het reglement eerlijk, helder en foutloos te krijgen. Komt u toch nog fouten of onduidelijkheden tegen? Geef ze alstublieft door! Dit kan door uw op- en aanmerkingen te mailen naar Michiel Jansen, portefeuillehouder oefenstof Turnen Heren van de LTC Turnen, michiel.jansen@turnen.kngu.nl.

Niveaus Turnen Heren
De leeftijdscategorie benjamin, instap en pupil turnen bij de heren volgens voorgeschreven oefenstof. De voorgeschreven oefenstof omvat de niveau 21 (laagste) t/m 12 (hoogste). Niveau 1 t/m 11 is gereserveerd voor de keuze oefenstof, waar deelnemers in de leeftijdscategorie Jeugd, Junior 1, Junior 2 en Senior aan mee kunnen doen. In onderstaand schema het overzicht met de niveaus en de divisies.

Overzicht niveaus divisies Turnen Heren 2019Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×