Menu

Reglementen

De landelijke commissie turnen (LTC turnen) zal tijdens hun eerstvolgende vergadering de ‘concept versie” technische reglement (TR) vaststellen, dit TR is m.i.v. 1 januari 2018 van toepassing voor zowel turnen dames als heren. De conceptversie TR zal aansluitend ter controle worden verstuurd aan de KNGU statutencommissie en ter goedkeuring worden aangeboden aan het bondsbestuur. Onderstaand staan het meest recente TR inclusief bijlagen, die wij na goedkeuring zullen vervangen. Het TR is van toepassing op alle turnniveaus in Nederland, dus ook voor districtswedstrijden en wedstrijden in andere werkgebieden. In het TR is ook de plaatsingsregeling voor de landelijke turnniveaus voor turnen dames en heren opgenomen. 

Wedstrijden:
(In het reglement bijlage 4a is de volgende regel toegevoegd: In een team niveau 14 mogen maximaal 2 turners van de talentendivisie pupil (niveau 12) of 1e divisie pupil (niveau 13) inschrijven waarvan steeds 1 turner mag uitkomen per toestel.)

Technisch Reglement Turnen (31-10) Concept, onder voorbehoud van goedkeuring van het bondsbestuur.
Bijlage 2 Toestelbepalingen wedstrijdoefenstof en jurering
Bijlage 4 Plaatsingsregeling landelijke wedstrijden (31-10) Concept, onder voorbehoud van goedkeuring van het bondsbestuur.
Bijlage 6 Promotie en degradatieregeling (25-10) Concept, onder voorbehoud van goedkeuring van het bondsbestuur.
Bijlage 7 Landelijke algemene wedstrijdregels en foto opnamebeleid Concept, onder voorbehoud van goedkeuring van het bondsbestuur.
Bijlage 8 Inschrijf en entreegelden (07-11) Concept, onder voorbehoud van goedkeuring van het bondsbestuur.
Bijlage 9 Jurywerkplan
Bijlage 11 Niveau Opzet NTS (01-11) Concept, onder voorbehoud van goedkeuring van het bondsbestuur.
Wie jureert wat?

FIG: Code of Points MAG 2017-2020
NTS Turnen Heren 2017 deel 1
NTS Turnen Heren 2017 deel 2

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×